Over mij

Op dit weblog publiceert Teun de Ridder (1984) zijn preken en andere schrijfsels. Hij is predikant in de Protestantse Kerk in Nederland. Na enkele jaren als gemeentepredikant in Everdingen (2010-2015), was hij als krijgsmachtpredikant verbonden aan 17 Pantserinfanteriebataljon GFPI (2015-2020) en werkt nu op de Du Moulinkazerne in Soesterberg voor verschillende eenheden. In 2017-18 ging hij voor enkele maanden op missie naar Afghanistan. Teun woont met zijn vrouw en 4 kinderen in Ochten (Betuwe).

1 thoughts on “Over mij

  1. Beste meneer de Ridder,

    Gisteren was u gastpredikant in mijn gemeente in Wijk bij Duurstede. U had een mooie boodschap over dat onze afkomst niet uitmaakt voor God. U maakte hierbij een opmerking over Black Lives Matter. Het is waar dat deze organisatie zich inzet tegen racisme. Maar het is belangrijk om te weten dat de basis van BLM zeer duister is.

    De drie oprichtsters zijn occultisten: ze houden zich bezig met zwarte magie. Op youtube zijn gesprekken tussen de oprichtsters te vinden waarin ze het uitgebreid hebben over het oproepen van de geesten van de overledenen. U en ik weten dat dat demonen zijn. Ze laten zich door deze demonen beïnvloeden bij het ondernemen van hun zeer gewelddadige acties. BLM is dus ten diepste een spirituele organisatie. Er vindt zo een grote demonische aanval op de VS plaats. De wetteloosheid is enorm. Aangezien BLM wereldwijd steeds meer voet aan de grond krijgt, is het een kwestie van tijd voor het geweld overslaat naar Europa. Wat mij betreft is dit het zoveelste teken van de eindtijd.

    Het leek me goed dat u hiervan op de hoogte bent. Veel dingen lijken in eerste instantie goed, maar hebben uiteindelijk een heidense of zelfs occulte oorsprong.

    Met vriendelijke groet,

    Marianne de Kruijf

Plaats een reactie